LERKENDAL: Rosenborgs storstue.

Tidligere RBK-stjerne om den siste tiden på Lerkendal: – Følte meg som en klovn

Redaksjonen

13. april 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Pål André Helland hadde stor suksess som Rosenborg-spiller etter at han re-signerte for klubben i 2013. Men angriperen mener det var på høy tid at han forlot klubben i sitt hjerte før forrige sesong.

De siste sesongene på Lerkendal var tøffe for Helland som slet med skader og spilletid. Nå trives han godt i et Lillestrøm-lag med nye impulser og en viktigere rolle. Til TV 2 sier Helland at han følte seg som en klovn mot slutten av tiden i Rosenborg.

– Jeg har fått en ny rolle her. Jeg skal ikke bare være en klovn, som jeg følte jeg var de siste årene i Rosenborg. Jeg føler at jeg har OK kompetanse på hva som skal til for å bygge kompetanse, og det har både jeg og Gjermund (Åsen) fått lov til å bidra med. Trenerne her har vært helt fantastiske mot oss, det er en blanding av det å være nysgjerrig på det vi har å komme med til å være strenge med oss, sier Helland til TV 2.

– Du blir jo ei litt sånn PR-dukke da etter hvert. Det var jo litt selvpåført, jeg er jo sleivkjefta. Men jeg føler jeg kombinerer det mer med å være faglig dyktig nå, fortsetter han.

Helland har hatt en meget imponerende start på sesongen ved å levere målgivende pasninger i begge kampene hittil.

LES OGSÅ: Viktig Vålerenga-spiller er usikker på egen fremtid: – Det valget jeg skal ta nå er veldig stort

JUBEL: Fra Pål André Helland og Lillestrøm-spillerne i garderoben.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]