UNDER KAMP: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo.

Viktig Vålerenga-spiller er usikker på egen fremtid: – Det valget jeg skal ta nå er veldig stort

Redaksjonen

12. april 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (55) har ved flere anledninger gjort det klart at Ivan Näsberg (25) er tapt for Vålerenga. – Det løpet er kjørt, bekreftet Fagermo forrige sesong.

Näsberg sin kontrakt med VIF går ut allerede til sommeren, en avtale han ikke har ønsket å forlenge, men nå hinter hovedpersonen om at det likevel kan være aktuelt å bli værende i Oslo-klubben.

– Nå har Vålerenga nettopp fått ny sportssjef, så det blir noen samtaler med ham. Det er klubben i mitt hjerte, i tillegg til at det er spennende ting på gang her. Jeg har levd og pustet Vålerenga i 26 år, så selvsagt føler jeg tilhørighet til klubben, sier Näsberg til TV 2.

– Det handler om magefølelse og å finne ut hva som er riktig steg for meg. Jeg blir 26 år i år og det valget jeg skal ta nå er veldig stort, så jeg må føle meg trygg i det valget jeg tar. Det må være en bra totalpakke. Altså et tilbud som er godt både sportslig og økonomisk, svarer midtstopperen til slutt på spørsmål om hva som skal til for å friste ham vekk fra VIF.

Näsberg har startet begge Vålerengas første Eliteserie-kamper denne sesongen, som endte med 1-0-tap for Molde og 2-1-seier over Haugesund.

LES OGSÅ: Saltnes avslører hvilken klubb han drømmer om å spille for

FOR VÅLERENGA: Midtstopperen Ivan Näsberg.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]