TRENER: Kjetil Rekdal intervjues av Discovery.

Avis: Rosenborg-spillerne i oppvaskmøte

Redaksjonen

25. mai 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg kranglet seg til en lite imponerende 1-0-seier over 4. divisjonslaget Trygg/Lade i cupen onsdag.

Prestasjonen var langt under pari for hva man kan forvente av Rosenborg-lag.

LES OGSÅ: Rosenborg-spiller om situasjonen: – Det er forferdelig

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal var opprørt og frustrert etter den svake kampen hvor de kun greide å score én gang mot de glade amatørene til Trygg/Lade.

RBK har slitt hele sesongen med å score mål og imponere egne supportere. Prestasjonen mot Trygg/Lade beskrev Rekdal som uforklarlig.

Torsdag holdt laget et oppvaskmøte hvor de fikk lettet på trykket.

Det forklarer han til lokalvisen Nidaros.

– Vi hadde et veldig godt spillermøte, der en del viktige ting kom på bordet. En del av det måtte vi kanskje tvinge fram også, sier Rekdal, og fortsetter:

– Nå er det i hvert fall på bordet og det er en befrielse for da vet vi hva som kan gjøre dette laget betraktelig bedre på kort sikt. Vi har akkurat spilt to solide seriekamper som var godkjent, før det kom en uforklarlig kamp i går, sier Rekdal.

Lokalavisen Adresseavisen skriver at samtlige spillere måtte si noe på møtet torsdag, og Rekdal konkluderte med at prestasjonen handlet om «mangel på mentalitet, innstilling og forberedelse til kamp».

Rosenborg-kaptein Markus Henriksen sier til Nidaros at han ikke er enig i beskrivelsen «oppvaskmøte», men heller et møte «der alle snakker om hva de føler».

– Vi delte inn i grupper på tre-fire stykker der alle fikk si hva de følte, vi snakket om egen prestasjon, vi snakket om inngangen og tanker om hva vi kan forbedre i framtiden. Det er tross alt viktig ikke å grave seg ned, vi har en viktig kamp om et par dager, sier Henriksen, til Adressa.

RBK møter Brann i neste seriekamp.

LES OGSÅ: Bekrefter interesse: Vil ha Sørloth neste sesong

LERKENDAL: Rosenborgs storstue.