TRENER: Kjetil Rekdal.

Rosenborg-spiller om situasjonen: – Det er forferdelig

Redaksjonen

25. mai 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg står med to strake seiere etter onsdagens cup-triumf over lokallaget Trygg/Lade i cupen.

Siste seriekamp slo de FK Haugesund 1-0 på Lerkendal, men likevel har det vært en tøff start på 2023-sesongen for Rosenborg.

LES OGSÅ: Kobler Phil Jones til sensasjonell overgang

En som har hatt det enda verre er RBK-spiss Ole Sæter (27).

Spissen har vært ute med skade hele sesongen, og det er fortsatt usikkert når han er tilbake på banen for trønderne.

Sæter pådro seg en muskelskade i en treningskamp mot FK Haugesund i slutten av mars.

– Belastningen har egentlig vært litt for stor, litt for lenge, uten at vi har hatt fasiten i hånden, for det vet man ikke før man tar et bilde. Så fikk vi tatt bilde og noen undersøkelser, og da viste det at det ikke hadde grodd helt, forklarer han.

LES OGSÅ: Bekrefter interesse: Vil ha Sørloth neste sesong

Ikke med mot Brann

27-åringen blir ikke å se på banen når RBK møter Brann kommende mandag.

Det er heller ikke sikkert at Sæter er tilbake før ferien.

– Det var kjedelig at vi fikk litt tilbakeslag og at ting tar litt lengre tid. Jeg gikk jo veldig aggressivt ut sist og jeg er egentlig veldig redd for å si noe nå, for da vet jeg at det mest sannsynlig kommer til å bite meg i ræva.

– Jeg har selvsagt noen datoer i hodet, men det hadde jeg sist også og de ble jo ikke oppfylt. Jeg får bare ta dag for dag. Med det går det mot nye kamper på tribuneplass, erkjenner Sæter.

Sæter er åpenbart frustrert over situasjonen.

– Det er forferdelig, jeg hater det. Så får jeg ikke gjort så mye mer enn å stå bak laget og støtte opp under. Det er der jeg kan bidra. Å være en positiv figur i garderoben er det viktigste jeg kan gjøre akkurat nå, sier han, ifølge TV 2.

LES OGSÅ: Ronny Deila ferdig med umiddelbar virkning

TAKKER FANSEN: Rosenborgs Ole Sæter.