EUROPA LEAGUE: Lagbilde av Rosenborg før kampen i Europa League (4. runde) i fotball mellom Rosenborg og Zenit på Lerkendal Stadion (1-1). Bak f.v. Nicklas Bendtner, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Pål Andre Helland, Jacob Rasmussen og Andre Hansen. Foran f.v. Mike Jensen, Birger Meling, Anders Trondsen, Morten Konradsen og Samuel Adegbenro.

Rosenborg-spiller solgt til utenlandsk klubb

Redaksjonen

5. juli 2018

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborgs danske midtbanespiller Jacob Rasmussen er solgt til Serie A-klubben Empoli.

Det bekrefter Rosenborg på sine nettsider torsdag.

Mange har vært kritiske til 21-åringen som har figurert både som midtstopper og sentral midtbanespiller for trønderne. Nå er i midlertidig dansken klar for nyopprykkede Empoli.

– Det er ikke perfekt timing å selge Jacob nå, men dette er en veldig fin mulighet for ham og en god avtale for oss. Jacob har gjort en strålende jobb for Rosenborg, og vi ønsker han lykke til i Italia, sier Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

Rosenborg hentet Rasmussen fra tyske St. Pauli i januar 2017. Han har fått totalt 33 kamper for laget som ligger på andreplass i den norske eliteserien.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake tilbake