GLIS: José Mourinho.

Mourinho hinter om å ta over Premier League-klubb på nedre halvdel

Redaksjonen

25. oktober 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Managerprofilen José Mourinho havnet i fokus da han ledet Fenerbahçe til 1-1 mot sin gamleklubb Manchester United i Europa League.

Portugiseren ble utvist i løpet av 2. omgang etter en straffesituasjon.

LES OGSÅ: Rosenborg-stjerne mister resten av sesongen

Etter en snau time spilt ropte store deler av det tyrkiske laget på straffespark etter at Bright Osayi-Samuel gikk i bakken. Dommeren valgte å vinke spillet videre, noe som gjorde at Mourinho og hans trenerteam omkranset fjerdedommeren i den tekniske sonen.

Det førte til at sjefen selv måtte gå opp på tribunen.

I løpet av de siste årene har Mourinho blitt utvist en rekke ganger. Fra tiden i AS Roma fikk han se det røde kortet ved fem anledninger.

Helt siden han forlot engelsk fotball har Mourinho blitt linket tilbake til Premier League. For en måned siden spekulerte britiske medier i at Everton så sitt snitt til å hente Mourinho tilbake til Premier League.

Etter torsdagens batalje mot United tullet Mourinho med at han bør trene et lag som ikke spiller i Europa, så han slipper å bli utvist.

– Det beste jeg kan gjøre når jeg forlater Fenerbahçe er å gå til en klubb som ikke spiller UEFA-turneringer, sa en smilende Mourinho på pressekonferansen.

Mourinho har ledet Chelsea, Manchester United og Tottenham i England.

LES OGSÅ: Politiet med Gjert-nyhet