SNAKKER SAMMEN: Barcelona-manager Xavi og Frenkie de Jong.

– Xavi krever at Barcelona kjøper Premier League-stjerne for å selge De Jong til Manchester United

Redaksjonen

26. mai 2022

FotballLa LigaPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Frenkie de Jong (25) kobles stadig til Manchester United, der han kan bli gjenforent med sin tidligere Ajax-manager Erik ten Hag (52).

Samtidig sliter Barcelona med enorm gjeld, og må trolig selge unna minst én stjernespiller i løpet av sommeren for å få regnskapet til å gå opp. De Jong er blant profilene det katalanske storlaget vurderer å selge.

Men Barcelona-manager Xavi (42) skal allerede ha gjort det klart overfor ledelsen på Camp Nou om at hvis De Jong forsvinner, er klubben nødt til å hente inn en erstatter.

Xavi ønsker en klassespiller i playmakerrollen på midtbanen, og vurderer Manchester City-stjernen Bernardo Silva (27) som en ideell kandidat til å etterfølge De Jong. Det erfarer den spanske avisen Mundo Deportivo.

Barcelona krever rundt 800 millioner kroner for å selge De Jong, og vil bruke omkring halvparten av beløpet på Bernardo Silva.

Vurderer klubbytte

Til tross for at Bernardo Silva er blant Manchester Citys viktigste spillere, har han ved flere anledninger blitt koblet vekk fra den ferske Premier League-mesteren. Senest i fjor sommer, da portugiseren var linket til Atlético Madrid.

Bernardo Silva, som har kontrakt med Manchester City til den 30. juni 2025, foretrekker angivelig en overgang til spansk fotball eller til hjemlandet Portugal.

LES OGSÅ: Skjelbreds reaksjon gjorde at han ble sendt rett av treningen: – F**n, hva har jeg gjort nå

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]