I TYSK FOTBALL: Den norske midtbanespilleren Per Ciljan Skjelbred.

Skjelbreds reaksjon gjorde at han ble sendt rett av treningen: – F**n, hva har jeg gjort nå

Redaksjonen

21. mai 2022

BundesligaFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Per Ciljan Skjelbred (34) spilte flere sesonger i tysk fotball for Hamburg og Hertha. Men den nåværende Rosenborg-spilleren forteller det ikke er bare-bare å bli utenlandsproff i Bundesligaen.

– Det å bli proff i Tyskland er ikke for alle. Det er én sjef og det er sykt hierarki. Du kan aldri kjefte på treneren din, mens i Norge kan du rope nesten hva du vil. Jeg gjorde det en gang på trening i Hamburg, og da ble jeg sendt rett av banen. Det var en dommeravgjørelse fra treneren som har helt håpløs, så jeg sa: «Hva er det du holder på med, din jævla *pip*». Det var kun en reaksjon der og da, men jeg fikk beskjed om å gå i garderoben. Jeg tenkte: «Faen, hva har jeg gjort nå? Er jeg ute av laget igjen?», sier Skjelbred i NRK-podkasten «Heia Fotball».

Den uheldige episoden fikk dog en lykkelig slutt, men Skjelbred fikk seg en lærepenge.

– Heldigvis skværet jeg opp med ham etterpå, men da lærte jeg at her må man holde kjeft.

Etter spill for Hamburg og Hertha i Tyskland vendte Skjelbred i februar 2020 tilbake til Rosenborg. Han har i alt spilt 265 kamper og scoret 24 mål for RBK.

Skjelbred har dessuten 43 kamper og ett mål for det norske landslaget.

LES OGSÅ: Tollås Nation røper de to beste spillerne han har spilt sammen med: – En tryllekunstner

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]