STJERNER: Thierry Henry og Robert Pires under tiden i Arsenal.

Vraker Henry! Pires: Dette er de to beste spillerne jeg spilte sammen med

Christian August Cederblad

27. februar 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den tidligere Arsenal-stjernen Robert Pires (48) røper hvem som er de to beste spillerne han spilte sammen med i løpet av karrieren.

Noe overraskende vraker Pires sin tidligere Arsenal-lagkamerat Thierry Henry (44), som av mange regnes som en av tidenes beste Premier League-spisser.

I stedet trekker Pires frem Zinedine Zidane (49) og Dennis Bergkamp (52), som han spilte med for det franske landslaget og «The Gunners».

– Zidane og Bergkamp. Jeg var bortskjemt som fikk spille sammen med begge, for jeg utviklet meg enormt ved å spille sammen med de, sier Pires ifølge avisen Daily Mail og fortsetter:

– Det er umulig å kopiere dem, det eneste man kunne gjøre var å studere og lære. Da jeg kom til Arsenal i 2000, var det første Dennis sa til meg: «Det viktigste er den første berøringen. Den avgjør hva som skjer etterpå. Er den dårlig blir du forstyrret». Ellers snakket han ikke så mye. Ikke Zidane heller, men begge to var klasse, forklarer Pires videre.

Pires spilte for Arsenal fra 2000 til 2006. I løpet av de årene spilte han 287 kamper og scoret 87 mål for London-klubben. Han vant Premier League og FA Cupen, begge to ganger, og ikke minst VM og EM med det franske landslaget i 1998 og 2000.

LES OGSÅ: Mener VIF nekter å selge spilleren til Bodø/Glimt: – De er livredde for å drite seg ut!

LEGENDER: Arsenal-angriperne Dennis Bergkamp og Thierry Henry.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]