TRENERE: Kjetil Rekdal og Kjetil Knutsen.

Vil Rekdal ha Bodø/Glimt i Champions League? Dette sier Rosenborg-treneren

Redaksjonen

23. august 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Bodø/Glimt har mulighet til å ta seg til Champions League og tjene enorme summer på et gruppespill i Europas vakreste klubbturnering.

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal nekter å ha et stort fokus på det Glimt kan utrette onsdag kveld, men er ikke en av dem som vil heie knallhardt på Dinamo Zagreb.

– Du har sikkert et bedre utgangspunkt med solid økonomi, men økonomi vinner ikke kampene dine. Det er det som skjer ute på banen. For min del er jeg ikke misunnelig på noen som helst, for du må bli best mulig selv. Du kommer ikke noe vei med å håpe at andre mislykkes. Om Bodø/Glimt kommer til Champions League, er det fint for norsk fotball, sier Rekdal til VG.

En seier i en enkeltkamp i Champions League gir 28 millioner kroner, mens klubbene får ni millioner kroner for uavgjort. Startpenger i et gruppespill er på svimlende 150 millioner kroner.

– Det er klart jeg sitter ikke og jubler og heier. Det er kun med mitt eget lag, men du anerkjenner det og har respekt for det. Det er noe å strekke seg etter, som er viktig. Vi må ikke bli redd for at andre blir gode altså. Vi må bli bedre selv, fortsetter Rekdal.

LES OGSÅ: Vegard Hansen har fått ny jobb

LES OGSÅ: Wikestad om stjernespiller til Liverpool: – Bør de ikke kaste penger etter ham nå?

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]