PREMIER LEAGUE: Kommentator Kasper Wikestad.

Om stjernespiller til Liverpool: – Bør de ikke kaste penger etter ham nå?

Redaksjonen

23. august 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Liverpool har fått en uventet tøff start på Premier League-sesongen.

Mandag kveld ble det et sjokktap mot erkerivalene Manchester United, og dermed står tittel-utfordreren med kun to poeng på de tre første kampene.

Flere eksperter poengterte den tynne troppen som Liverpool stilte med under mandagens kamp, og med alle skadene som Liverpool opplever nå spørs det om ikke de helrøde bør legge penger på bordet for å forsterke seg i løpet av overgangsvinduet.

Det spekulerer Viaplay-kommentator Kasper Wikestad i også, som lurer på om Leicesters Youri Tielemans (25) kan være en som Jürgen Klopp og Liverpool bør hente før vinduet stenger.

Belgieren har blitt koblet vekk fra Leicester i lengre tid og med under ett år igjen av kontrakten virker det klart at Tielemans forlater King Power Stadium enten i sommer, vinter eller neste sommer.

«Klopp og rekrutterings-teamet i Liverpool har gjort en særs god jobb, bl. a. ved å ikke fire på hvem man vil ha. Man henter dem man ha pekt ut, uten å gå for reserveløsninger. Har funka det. Men passer ikke Tielemans profilen perfekt? Burde man ikke kaste pengene etter han nå?», skriver Wikestad på sin Twitter-konto tirsdag morgen.

Tielemans har tidligere blitt koblet til Arsenal i sommer. Han var i involvert for Leicester i helgens tap mot Southampton.

LES OGSÅ: Vegard Hansen fått flere jobbtilbud siden MIF-sparkingen

LES OGSÅ: – Stjernespiller har bestemt seg for å ikke dra til Manchester United

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]