GLIS: Vegard Hansen under intervju.

Har fått flere jobbtilbud siden MIF-sparkingen

Redaksjonen

22. august 2022

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Torsdag forrige uke ble det offisielt at Vegard Hansen (52) ikke lenger er Mjøndalens hovedtrener.

Den karismatiske MIF-legenden uttalte på pressekonferansen at han ikke visste hva fremtiden ville bringe, men siden den triste avskjeden med Mjøndalen har 52-åringen fått haugevis med jobbtilbud.

– Det er faktisk tilbud innen et svært bredt register av bransjer. Det syns jeg er veldig hyggelig. Det at man blir sett på som aktuell for så mange forskjellige jobber betyr vel at man har gjort noe riktig, sier Hansen til Drammens Tidende.

Det er virkelig et bredt spekter av ulike tilbud Hansen har mottatt. Alt fra realityserier til politikken.

– Jeg har fått flere tilbud innen fotball. Ikke trenerjobber, men andre ting innen fotball. Så har jeg fått tilbud om å delta i realityserier. Og to forlag har kontaktet meg med tanke på et bokprosjekt. Jeg har til og med blitt kontaktet av et politisk parti som vil ha meg med som politiker, så vidt jeg forsto, fortsetter han.

Men mest av alt har det rast inn med støttende meldinger fra kjente og ukjente. Det er liten tvil om at mange synes det er trist at Hansen ikke lenger trener Mjøndalen.

– Jeg har fått mange støttemeldinger og det setter jeg veldig stor pris på. Det er en trøst i en tung tid. Men det jeg helst vil, er å få en ny skikkelig fotballklubb. Det har jeg ikke fått per nå, sier Hansen.

LES OGSÅ: – Stjernespiller har bestemt seg for å ikke dra til Manchester United

LES OGSÅ: Frykter for Mjøndalens fremtid etter Hansen-sparkingen

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]