INTERVJU: Vegard Hansen.

Frykter for Mjøndalens fremtid etter Hansen-sparkingen

Redaksjonen

20. august 2022

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Mjøndalen-profil, Mads Hansen (38), er overrasket over sparkingen av Vegard Hansen (53) og mener styret i klubben gjør en stor feil ved å fjerne treneren som har gjort MIF til en unik klubb i norsk fotball.

Han kaller sparkingen for «en bommert» og mener Mjøndalens sesong ikke bør være så overraskende som mange føler den er.

– Jeg har ikke mye inngående kjennskap, men sett utenfra er klubben i et generasjonsskifte hvor mange unge spillere har kommet til. Det har vært målet og det har vært bra. De har spilt bra, og dette har vært det første året hans med et tydelig generasjonsskifte, og da mener jeg det er urealistisk å snakke om et opprykk. Å ligge på en tiendeplass er ikke annet enn litt under pari, sier Hansen til Drammens Tidende.

Hansen poengterer også at Mjøndalen har vært i lignende situasjoner med mange tap på rad tidligere, men at de har kommet tilbake og havnet i Eliteserien.

Nå frykter han for at Mjøndalen bare skal bli «en av mange» i norsk fotball.

– Jeg frykter at dette kan være slutten på MIF som toppklubb. Mjøndalen har vært en unik klubb – en annerledesklubb, sier han.

– Nå vil MIF bare bli hvilken som helst annen klubb. Det har vært en klubb som har trosset naturlover ved å være så høyt oppe. Nå frykter jeg at den X-faktoren er borte. Jeg tror det blir tøft og finne en trener som har samme timespris, for å si det sånn, fortsetter han.

LES OGSÅ: Sparkingen av Hansen kom som et sjokk på spillerne

LES OGSÅ: Hevder ten Hag vurderer å vrake United-stjerne mot Liverpool

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]