Var en av favorittene til å rykke opp fra OBOS. Nå er de kun to poeng over nedrykkskvalik

18. september 2021

FotballOBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Bryne tok sine første poeng siden 23. august med 4-2 over Start i 1. divisjon i fotball. Robert Undheim scoret to av målene.

Bryne tok ledelsen da Undheim scoret etter 13 minutter, og Bryne doblet ledelsen da Sixten Jensen satte inn 2-0.

Sju minutter etter pause la Meinhard Olsen på til 3-0 for Bryne. Vegard Bergan reduserte for Start etter 65 minutters spill. Bryne økte ledelsen da Undheim satte ballen i nettet sju minutter senere. Dermed var stillingen 4-1. Bryne scoret selvmål ved innbytter Vegard Aasen fem minutter før slutt. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Oppgjøret endte 4-2.

Før møtet med Start hadde Bryne tapt fire kamper på rad.

Start var en av favorittene til å rykke opp fra OBOS-ligaen, men har vært stabilt svakere enn forventet. I skrivende stund ligger den hardtsatsende klubben – som også har byttet trener i løpet av sesongen – kun ett poeng over trygg plass.

To poeng skiller dem og Sandnes Ulf på nedrykkskvalik, men det er seks poeng ned til direkte nedrykk.

Bryne spiller neste kamp mot Sogndal 25. september, mens Start møter Fredrikstad dagen etter.

PÅ SIDELINJEN: Start trener Sindre Tjelmeland.