KVALIK: Aalesund og Nest-Sotra, nå kjent som Øygarden, avbildet under Eliteserie-kvalikkamp for et par år siden.

Utlignet til 3-3 rett før slutt. Så scoret innbytteren selvmål

3. juli 2020

FotballOBOS-ligaen

Øygardens innbytter Andreas van der Spa var uheldig og satte ballen i eget nett da han laget det avgjørende 4-3-målet for Sandnes Ulf i seriestarten i 1. divisjon.

Øygarden tok ledelsen ved Peter Godly Michael etter tolv minutter, men etter 24 minutters spill utlignet Ári Mohr Jónsson for Sandnes Ulf. Michael sendte Nest-Sotra i føringen på nytt etter 35 minutter. Ved pause sto det 2-1 til Nest-Sotra.

Magnus Grødem utlignet for Sandnes Ulf tre minutter etter sidebytte, og samme mann ga Sandnes Ulf ledelsen fire minutter senere. Øygardens Bjarte Haugsdal scoret 3-3 på straffe seks minutter før slutt. Øygardens van der Spa scoret selvmål rett etterpå.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

Tre gule

Sandnes Ulfs Christian Landu Landu fikk gult kort. For bortelaget fikk Peter Godly Michael og Bjarte Haugsdal gult kort.

Daniel Higraff var dommer i oppgjøret på Øster Hus Arena.

6. juli skal Sandnes Ulf møte Jerv, og Øygarden møter Åsane.

NY ARENA: Sandnes Ulf sin nye stadion åpnet denne sesongen.