STREKKER ARMEN I VÆRET: Ole Gunnar Solskjær.

United-stjerne: Solskjær hadde mye å si for at jeg signerte

Redaksjonen

20. september 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær fikk mye skryt for å være godt likt av spillerne under sin tid i klubben.

Nordmannen klarte også å skape en sterk moral i spillergruppen, og nå forteller portugisiske Bruno Fernandes at Solskjær var mye av grunnen for at han kom til Old Trafford.

Portugiseren har gjort et større intervju med The Athletic hvor han trekker frem Solskjær som avgjørende for at han forlot Sporting CP i januar 2020.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En faktor var at Solskjær dro til Portugal og så Fernandes mot Porto i en kamp. Fernandes røper hva Solskjær ba om.

– Ole var en stor del av det (overgangen) for han dro faktisk å så på kampene mine. Han så meg rope mye i en kamp mot Porto. Jeg ropte mye mot spillerne deres og mot dommerne, sier en glisende Fernandes til The Athletic.

– Jeg roper mot alle som er mot meg, ikke mot de som er med meg. Ole så en som var lidenskapelig og det hjalp meg å signere for klubben. På den første dagen sa han til meg «Bare vær deg selv. Jeg vet hva du er kapabel til med ballen og jeg vil også at du skal være lederen du har vært i Sporting».

LES OGSÅ: Vil ha Brann-spiller på landslaget som erstatter for Ødegaard: – Like kvaliteter