BAUTA: Sivert Heltne Nilsen i Brann.

Vil ha Brann-spiller på landslaget som erstatter for Ødegaard: – Like kvaliteter

Redaksjonen

19. september 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Norges landslagskaptein, Martin Ødegaard, er usikker til de kommende landskampene etter at han sto over for Arsenal da London-klubben slo Brentford i helgen.

Det er ukjent om Ødegaard blir frisk til Slovenia 24. september og Serbia 27. september. Han var ikke med da fotballandslaget samlet seg i Oslo, men det er likevel håp om at han spiller.

Men dersom Ødegaard ikke blir klar er det klar tale fra Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen. Han har nemlig erstatteren klar for landslagssjef Ståle Solbakken. Heltne Nilsen trekker frem sin lagkamerat Mathias Rasmussen (24).

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Når kjem beskjeden om at Mathias Rasmussen er tatt ut på landslaget for en skadet Martin Ødegård? Like kvaliteter. Rasmussen litt hurtigere og bedre skuddfot, tvitrer Heltne Nilsen, trolig med et lite glimt i øyet.

Om det er seriøst ment eller ikke, så er det i hvert fall ingen tvil om at Rasmussen nyter en utrolig sesong for Brann. 24-åringen har vært instrumental for et ustoppelig Brann-lag som returnerer til Eliteserien i 2023.

Midtbanespilleren er toppscorer i OBOS-ligaen med 14 mål på 24 kamper.

LES OGSÅ: Har funnet erstatteren til Strandberg på landslaget

 

LES OGSÅ: Hevder Leicester vil erstatte Rodgers med Premier League-manager