GLEDE: Stabæk, her ved Moussa Njie (t.v) og Franck Boli, berget Eliteserie-plassen via kvalik.

To tidligere Eliteserie-profiler spiller fortsatt. Vant 5-0

14. mars 2020

Tokmac Nguen spilte hele kampen og noterte assist på det siste målet da Ferencvaros festet grepet om serieledelsen i ungarsk fotball med 5-0 over Kaposvár.

Tidligere Stabæk- og Aalesund-spiller Franck Boli scoret det første målet med et skudd i nærmeste kryss i det 38. minutt. Etter pause økte Isael Barbosa, Miha Blazic og Roland Varga (2).

Nguen hadde assist på det siste målet da han på overtid var alene med keeper, men uegoistisk spilte ballen til siden så Varga kunne sette den i åpent mål.

Den tidligere Strømsgodset-spilleren var venstre kant i Ferencvaros’ 4-2-3-1-formasjon. Kampen ble på grunn av spredningen av koronaviruset spilt uten publikum, men Ungarn var blant de få europeiske land der seriefotballen iallfall rullet i helgen.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

GOD: Tokmac Nguen for Strømsgodset.

Seks mål

Nguen står med seks seriemål på 21 kamper for Ferencvaros denne sesongen.

Laget har tre poengs luke til nærmeste konkurrent Fehervár, som spilte uavgjort mot Diosgyör.

Ferencvaros har også to kamper til gode på rivalen.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

SOLGT: Tokmac Nguen presentert for ungarske Ferencvaros.