PÅ OLD TRAFFORD: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Tidligere United-spiller forteller hvorfor han tror det ikke ble noen trofeer på Solskjær

Redaksjonen

27. desember 2022

FotballPremier League

Åpner opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har gått over et år siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i en av verdens største klubber.

I rundt tre år ledet hadde nordmannen drømmejobben, men på tross av at Solskjær gjorde veldig mye bra ble det til slutt ingen trofeer i klubben.

Nylig fortalte tidligere Solskjær-elev Ander Herrera hvorfor han tror det endte troféløst under Solskjærs ledelse.

– Ole er en legende i klubben. Han hadde så sterk tro på Sir Alex Fergusons filosofi og ville bringe dette tilbake til klubben. Men det var ikke lett. Spillerne er annerledes, tiden er annerledes og fotballen er annerledes, sier han ifølge britisk presse.

– Jeg sier alltid når noen sammenligner Ferguson med andre Man United-managere at man må ta med følgende i betraktningen: Da Ferguson var i klubben var verken Chelsea, Man City eller Tottenham utfordrere til pokalene. Vi må innse at trenerne nå kjemper med fem-seks andre klubber.

– Ferguson har gjort fantastiske ting, men han kjempet for det meste mot Liverpool og Arsenal om trofeene. Nå er det Tottenham, Chelsea, City, Liverpool, Arsenal og til og med Newcastle. Det er tøft å være Manchester United-manager.

Herrera forlot Old Trafford til fordel for Paris Saint-Germain kun et drøyt halvår etter at Solskjær hadde kommet tilbake til United. Han er nå på et sesonglangt lån til gamleklubben Athletic Bilbao.

Solskjær har på sin side flyttet hjem til Norge, men ikke påtatt seg noen store trenerjobber.

LES OGSÅ: United-stjerne: Solskjær hadde mye å si for at jeg signerte

PSG: Ander Herrera på Parc des Princes. | PSG