LERKENDAL: Samuel Adegbenro (t.v) gratulerer Bjørn Maars Johnsen med scoring.

Tidligere RBK-spiller er brennhet

7. desember 2020

Bjørn Maars Johnsen er i brennhet scoringsform og scoret to ganger da sørkoreanske Ulsan tok seg til kvartfinale i den asiatiske mesterligaen.

Den norske landslagsspissen startet på benken, men han ble byttet inn ved pause og scoret ledermålet i det 65. minutt da australske Melbourne Victory ble slått 3-0. Han fastsatte også resultatet i det 86. minutt. Innimellom scoret også Won Doo-jae for Ulsan.

Nordmannen var kald og nådeløs da han fikk sjansen. I det 65. minutt hogg han til etter at et distanseskudd ble blokkert av en Melbourne-forsvarer. Fra åtte-ni meters hold plasserte han ballen i hjørnet, utagbart for keeper.

Målrush

Won nikket inn et frispark i det 77. minutt, mens Johnsen satte punktum fra kloss hold etter at et hjørnespark fra høyre ble stusset mot lengste stolpe.

Johnsen scoret to ganger også da Ulsan torsdag avsluttet gruppespillet med 4-1-seier over kinesiske Shanghai Shenhua. Bare to spillere er foran ham på scoringslista i turneringen.

Alle kampene etter gjenopptakelsen av turneringen spilles i Qatar.

I PRESSESONEN: Bjørn Maars Johnsen.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

Veien videre

Den vestasiatiske delen av sluttspillet ble avviklet tidligere i høst, og iranske Persepolis venter i finalen for laget som tar seg gjennom de østasiatiske lagenes halvdel. Tirsdag trekkes kvartfinalene. Beijing FC er også videre etter 1-0-seier over FC Tokyo, mens de to siste åttedelsfinalene spilles mandag.

Da møtes Vissel Kobe – Shanghai SIPG og Yokohama F-Marinos – Suwon Bluewings.

Kvartfinalene spilles 10. desember, semifinalen 13. desember og finalen 19. desember.

TIDLIGERE RBK-SPILLER: Bjørn Maars Johnsen.