Tidligere Manchester United-spiller angrep sikkerhetsvakt

Publisert kl22 juli 2021 00:33 by Redaksjonen

DEN GANG DA: Zlatan Ibrahimovic og Maros Rojo under tiden i Manchester United. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den tidligere Premier League-profilen Marcos Rojo blir etterforsket av brasiliansk politi for å ha slått en vakt etter en Copa Libertadores-kamp.

Argentineren, som har en fortid i Manchester United, er blant fem Boca Juniors-spillere som er under etterforskning for overfall, kroppsskade og hærverk på offentlig eiendom. Det argentinske storlaget røk natt til onsdag norsk tid ut av Copa Libertadores.

Et surt tap på straffer i åttedelsfinalen mot brasilianske Atlético Mineiro, anført av en kontroversiell annullering, satte sinnene i kok hos de argentinske gjestene. Flere på Boca Juniors-laget prøvde angivelig å bryte seg inn i dommergarderoben etter kampslutt, og det forsøkte lokale sikkerhetsvakter å sette en stopper for.

Boca-spillerne gikk så til angrep på vaktene som holdt dem igjen. En rekke oppsiktsvekkende scener ble filmet og publisert i sosiale medier i etterkant av tumultene. I en av videoene kan man tydelig se at den tidligere United-spilleren Rojo slår til en av vaktene i ansiktet med full kraft.

Lokalt politi måtte ty til tåregass for å roe de illsinte argentinske spillerne.

Hele den argentinske delegasjonen bestående av spillere og trenere ble tatt med til politistasjonen i Belo Horizonte. Der ble de avhørt om hendelsene. Ingen skal foreløpig være arrestert.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com!

FULLE TRIBUNER: Det er med slike rammer vi alle ønsker å se fotballkamper.Unsplash

(©NTB)