PROFIL: Ståle Solbakken.

Tidligere Eliteserie-spiller skapte problemer for Solbakken

23. februar 2020

Fotball

Vegard Leikvoll Moberg scoret Silkeborgs mål da tabelljumboen i dansk superliga overraskende klarte 1-1 mot Ståle Solbakkens FC København søndag.

FCK røk 0-1 for Esbjerg i forrige serierunde og er for alvor i ferd med å havne i trøbbel i kampen for å forsvare forrige sesongs seriemesterskap. Nå skiller det ni poeng opp til ligaleder FC Midtjylland.

Søndag hadde mannskapet til Ståle Solbakken store problemer med å finne rytmen offensivt, og Silkeborg forsvarte seg godt gjennom store deler av kampen.

Ti minutter før pause tok tabelljumboen overraskende ledelsen. Tidligere Bodø/Glimt- og Sogndal-spiller Vegard Moberg Leikvoll fikk ballen etter et innlegg og sendte hjemmelaget i ledelsen fra kloss hold.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

BODØ/GLIMT: Vegard Leikvoll Moberg i dialog med Vålerengas Bård Finne.

Byttet ut

FC Københavns utligning kom 20 minutter ut i annen omgang. Da fant debutanten Mikkel Kaufmann lagkamerat Jens Stage med en fin pasning. Avslutningen som fulgte var klinisk.

Flere mål ble det ikke i kampen, men på tampen fikk Silkeborg Junior Brumado utvist.

Vegard Leikvoll Moberg ble byttet ut med kvarteret igjen å spille.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!