FORTVILER: Mohamed Elyounoussi for Celtic da han var lånt ut til storklubben.

Tidligere Eliteserie-profiler møter Celtic i krise i Europa League-play off

Redaksjonen

2. august 2021

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Royal Antwerpen blir siste hinder på veien til gruppespillet i europaligaen for Hennings Bergs Omonia – dersom laget kommer gjennom tredje kvalrunde.

Dersom Bergs Omonia, som også har Mikkel Diskerud i stallen, slår ut Flora Tallinn i tredje kvalifiseringsrunde, møter de Antwerpen i fjerde og siste kvalifiseringsrunde til gruppespillet.

Det ble klart under mandagens trekning av den siste runden i kvalifiseringen.

Omar Elabdellaouis Galatasaray møter danske Randers dersom de går videre fra tredje kvalifiseringsrunde mot skotske St. Johnstone.

Randers går rett inn i fjerde kvalifiseringsrunde, noe også AZ Alkmaar, med Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø og Håkon Evjen, gjør. Der møter det nederlandske laget vinneren av kampen mellom Celtic og tsjekkiske Jablonec i tredje kvalifiseringsrunde.

Celtic har hatt et forferdelig sisteår og tapte mot nyopprykkede Hearts i seriepremieren. I vår måtte de se erkerival Rangers stikke av med ligatittelen. De røk ut mot Mitdjylland i Champions League-kvaliken nylig.

Alle lagene som når fjerde kvalifiseringsrunde vil være sikret plass i gruppespillet i conferenceligaen.

Bodø/Glimt, Molde og Rosenborg har også håp om å ende i gruppespillet i conferenceligaen, som er en ny europacup. De er med i kvalifiseringen til Uefas nyvinning, der det også gjenstår to kvalifiseringsrunder.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com

SNAKKER MED PRESSEN: Tidligere Bodø/Glimt-spiller Håkon Evjen.

(©NTB)

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]