LERKENDAL: Rosenborgs storstue.

Tidligere Eliteserie-profil langer ut mot Rosenborg

Redaksjonen

14. mai 2023

EliteserienFotball

Og får svar av Rekdal!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg har fått en tøff start på sesongen. Lørdag gikk de på et nytt tap da Bodø/Glimt vant 3-2 på Aspmyra.

Nylig gikk tidligere Ranheim-profil og tidligere RBK-spiller, Michael Karlsen, ut i pressen og kom med flere sleivspark i retning Lerkendal.

LES OGSÅ Neville om Newcastle-signering: – Skremmer vettet av meg

– I fjor maksimerte man egentlig en god del av potensialet, og var heldige/dyktige på overgangsmarkedet. Casper Tengstedt gjorde mye av jobben, så hadde det ikke vært for han, ville de havnet på 5–6. plass, starter han, sa han ifølge Nettavisen.

– I år sier de at de skal nærme seg gullet, men det betyr at de må komme med noe mer enn i fjor. Det har man ikke gjort, og man har ikke vært like gode i rekrutteringen. Da er ikke Rosenborg så gode, helt enkelt.

– Kjetil Rekdal er en forsvarstrener. Rosenborg skal spille angrepsfotball. Det er som det står hjemmesiden deres, at man skal spille artig angrepsfotball. Men det er jo egentlig bare en stor løgn, så den må jo fjernes.

Karlsen er for tiden ansatt i markedsavdelingen til Ranheim og er også ekspert i Adresseavisa.

Kjetil Rekdal har fått med seg kritikken, men reagerer mest på Karlsens roller.

– At en klubb borte i gata her ukentlig skal harselere med oss … Han har en oppgave, han representerer en annen klubb. Jeg synes det er veldig spesielt at det pågår. Jeg trenger ikke nødvendigvis være uenig med det han sier, det er ikke det det handler om, men posisjonen vedkommende er i. Det synes jeg blir helt feil, sier RBK-treneren.

LES OGSÅ: Tidligere Rosenborg-profil svært kritisk til jobben Dorsin har gjort

I PRESSESONEN: Ranheims Michael Karlsen.