– Ten Hag har bestemt seg for å kvitte seg med Solskjærs storkjøp

Publisert kl20 mai 2022 14:00 by Redaksjonen

PROFILER: Erik ten Hag og Ole Gunnar Solskjær. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester Uniteds kommende manager Erik ten Hag (52), som allerede er på plass i England for å starte på den enorme jobben på Old Trafford, skal ha bestemt seg for å kvitte seg med høyrebacken Aaron Wan-Bissaka (24).

Det erfarer den normalt velinformerte sjefsskribenten Samuel Luckhurst i lokalavisen Manchester Evening News.

Wan-Bissaka ble i juni 2019 hentet av Ole Gunnar Solskjær (49) fra Crystal Palace for drøyt en halv milliard kroner, men har ikke klart å imponere etter overgangen til de røde djevlene.

Den engelske forsvarerens begrensede evner i det offensive spillet skal være blant årsakene til at Ten Hag ikke har ham med i sine fremtidsplaner.

Manchester United vil forsøke å selge Wan-Bissaka i løpet av det kommende overgangsvinduet, men klubben er samtidig klar over at den ikke vil få tilbake hele beløpet som ble betalt til Crystal Palace for snart tre år siden. En utlånsavtale der den andre parten binder seg til å kjøpe 24-åringen på et senere tidspunkt skal også være aktuelt for United.

Interessant nok legger Luckhurst til at Ole Gunnar Solskjær i fjor sommer, altså kun måneder før han selv fikk sparken, konkluderte med at Wan-Bissaka ikke hadde det som skulle til for å lykkes hos de rødkledde. Solskjær og hans støttespillere ønsket å erstatte Wan-Bissaka med Kieran Tripper som den gangen spilte for Atlético Madrid, men fikk likevel ikke til en avtale. I stedet endte Tripper senere opp i Newcastle.

LES OGSÅ: Tollås Nation røper de to beste spillerne han har spilt sammen med: – En tryllekunstner