ABERDEEN-RANGERS: Førstnevnte i rødt.

Tapte mot storklubben i helgen. Nå er åtte (!) spillere i karantene de neste tre kampene

Redaksjonen

7. august 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den skotske fotballklubben Aberdeen må greie seg uten åtte av spillerne i sine tre neste kamper. De er i karantene etter at to av dem ble koronasmittet.

Ingen av de smittede spillerne har symptomer, men de er som følge av de positive koronatestene isolert i 14 dager. Skotske myndigheter har etter smittesporing beordret seks av lagkameratene å gå i hjemmekarantene fordi de har vært i nær kontakt med de smittede.

Den skotske ligaen har bestemt at Aberdeen må spille lørdagens eliteseriekamp borte mot St. Johnstone uten de åtte spillerne. Også de to neste kampene blir uten deres deltakelse.

Aberdeen tapte 0-1 for Rangers i serieåpningen sist helg. Der spilte tidligere Stabæk-spiller Ronald Hernandez.

– Etter lørdagens kamp fikk vi ros for de strenge smitteverntiltakene vi har på plass, sier Aberdeen-formann Dave Cormack i en uttalelse på klubbens nettsted.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er favoritt til å vinne Champions League

MOT BRASIL: Tidligere Stabæk-spiller Ronald Hernandez.

Et hardt slag

– I lys av alt arbeidet vi har gjort, og investeringene i å beskytte spillerne, er dette et hardt slag. Vi vil utføre en gransking for å finne ut hvordan spillerne ble smittet, og vi har skjerpet smittevernprotokollen. Nå må vi forberede oss til lørdagens kamp under svært vanskelige omstendigheter.

LES OGSÅ: Spektakulær boost: 20.00 (!) i odds på Real Madrid mot Manchester City

I SPILL: Fotballen triller.

(©NTB)