TIDLIGERE AALESUND-SPISS: Pape Habib Gueye.

Styrer mot opprykk til Eliteserien

11. august 2019

Serieleder Aalesund tok sin femte strake seier i 1. divisjon da de slo Strømmen 3-1 på hjemmebane søndag.

Dermed øker Lars Bohinens menn ledelsen i toppen av tabellen og er nå sju poeng foran Sandefjord på andreplass. Avstanden til Start på tredjeplass er ni poeng.

Daníel Leó Grétarsson sendte hjemmelaget i ledelsen etter ni minutter. Tre minutter før pause doblet Hólmbert Aron Fridjonsson til 2-0 for Aalesund.

Kjell Rune Sellin reduserte for gjestene etter en drøy time, men Habib Gueye punkterte kampen for Aalesund med sin 3-1-scoring etter 82 minutter.

Endelig Tromsdalen-seier

Søndag sikret tabelljumbo Tromsdalen sesongens første seier da de slo Skeid 1-0 på hjemmebane. Henrik Breimyr ble den store helten to minutter før slutt.

Før kampen hadde laget spilt to uavgjort og tapt 14 kamper i serien.

Opptur ble det også for Jerv, som etter seks strake kamper uten seier vant 1-0 over HamKam søndag. Michael Baidoo avgjorde for hjemmelaget etter fem minutter.

Tabelltipset: Dette laget vinner Premier League

TRENER: Aalesund-sjef Lars Bohinen i pressesonen.