BAYERN-JUBEL: Fra Sven Ulrich, Corentin Tolisso, Arjen Robben, Thomas Mueller, Javi Martinez, Robert Lewandowski, Franck Ribery, Mats Hummels, Joshua Kimmich og David Alaba.

Storklubb vant 23-0 (!) i generalprøven

9. august 2019

BundesligaFotball

Bayern München lekte seg og vant 23-0 i en treningskamp mot det lokale laget Rottach-Egern torsdag. Corentin Tolisso scoret fire mål på fem minutter.

Kampen er en tradisjon for Bayern, som stilte tilnærmet toppet fra start. Allerede etter 20 minutter sto det 5-0, etter blant annet to scoringer hver fra Renato Sanchez og Robert Lewandowski. Til pause sto det 11-0, etter at Tolisso hadde scoret fire mål på fem minutter like før pause.

Bayern-toget fortsatte å kjøre i den andre omgangen. Leon Goretzka scoret hattrick på 16 minutter, mens Thomas Müller også scoret tre mål. De regjerende seriemesterne ga seg ikke før det sto hele 23-0 på måltavla i det som er storklubbens siste treningskamp for sommeren.

I tillegg til Goretzka og Müller, scoret også Lewandowski og Kwasi Okyere tre mål hver.

Tabelltipset: Dette laget vinner Premier League

FEIRER SCORING: Robert Lewandowski for Bayern München.