BETENKT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Stjernespiller ut med skade da United gikk videre i FA Cupen

15. januar 2020

FotballPremier League

Formspilleren Juan Mata (31) sendte Manchester United til 4. runde i FA-cupen etter 1-0 og en elegant lobb over Wolverhamptons keeper John Ruddy.

Seiersmålet til Juan Mata kom med 23 minutter igjen å spille. Spanjolen ble strålende frispilt av Anthony Martial, og Mata holdt seg akkurat på riktig side av offsidegrensen. Alene med Wolverhampton-keeper John Ruddy var Mata rolig og stødig, og han vippet ballen frekt over en utspilt Ruddy.

VAR var enig med dommer og linjemann om at det ikke var offside, og dermed var scoringen et faktum.

Matas fulltreffer ble kampens eneste.

Mata har spilt godt i de siste kampene, og han hadde to målgivende pasninger da Norwich ble slått 4-0 i Premier League sist helg også.

Den første 3.-rundekampen endte 0-0 i en kamp der begge lags managere slapp til en del urutinerte spillere. Onsdag kveld mønstret begge gode lag på papiret i returoppgjøret.

Ut med skade

Marcus Rashford startet på benken for Manchester United og ble byttet inn med knappe halvtimen igjen å spille. Uniteds toppscorer fikk ikke mange minuttene på banen. Drøye kvarteret etter at landslagsmannen ble byttet inn, plukket manager Ole Gunnar Solskjær ham av banen igjen.

Rashford hadde fått en smell bare minutter tidligere, og United tok ikke sjansen på å la ham fortsette. Angriperen forlot banen for egen maskin, og det er ikke sikkert at det er snakk om en særlig alvorlig skade. Det kunne virke som om Rashford fikk seg en kakk i leggen etter en duell med Matt Doherty.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

UNITED: Manchester Uniteds Marcus Rashford.

Sjanser

Manchester United hadde ikke vunnet mot Wolverhampton i de fem siste kampene, og det drøyde lenge før det løsnet denne gangen også. Store sjanser ble løst bort, og den første kom bare etter et par minutters spill. Matchvinner Mata spilte glitrende fram til Mason Greenwood i bakrom, men John Ruddy i Wolves-buret ryddet godt opp.

Ruddy var en av banens absolutt beste spillere.

Wolverhamptons Pedro Neto hadde en ball inne etter ti minutters spill, men etter VAR-sjekk ble scoringen annullert for hands på Wolverhamptons Raúl Jiménez. Det virket som en korrekt avgjørelse.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PÅ PRESSEKONFERANSE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.