SØR ARENA: Starts Erlend Segberg, Joackim Jørgensen og keeper Jonas Deumeland depper etter å ha sluppet inn scoring i 2019.

Start tapte terreng i kampen om opprykk

22. august 2019

Start ledet fortjent til pause og så ut til å være på vei tilbake til opprykksplass, men måtte til slutt være glad for 1-1 mot nedrykkstruede Skeid.

Start-spissen Martin Ramsland ødela for laget sitt da han tidlig i 2. omgang satte knottene rett i beinet på Ahmed El-Amrani og pådro seg direkte rødt kort. Et Skeid-lag i poengnød øynet muligheten, utlignet på lekkert vis ved Johannes Andres Nunez og skapte sjanser nok til å vinne.

Innbytter Taofeek Ismaheel hadde en gigantsjanse til å gi Skeid seieren i tredje og siste overtidsminutt, da han ble spilt gjennom av Mesut Can. Han greide ikke å overliste Start-keeper Jonas Deumeland, som fullførte en meget god kamp med en beinparade.

Skeid hadde bare to lag bak seg på tabellen, men innledet forrykende på Vålerengas arena. Likevel var det opprykksjagende Start som etter hvert festet grep om kampen og som i det 34. minutt tok en fortjent ledelse. Kevin Kabran slo et fint innlegg mot lengste stolpe. Ballen hadde retning mot Ramsland, men før den nådde ham skled El-Amrani den i eget mål.

Kampen endret karakter da Ramsland kastet seg i duell med samme El-Amrani i det 49. minutt, traff ham stygt på leggen og ble utvist.