NORGE: Her på nasjonalarenaen Ullevaal Stadion.

Sportsbibelen lanserer nytt konsept

Redaksjonen

27. mars 2020

Football

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt satsingsområde.

Det er nye tider nå som korona-viruset herjer over hele kloden, og det har ført til at det meste av sport og idrett er satt på pause. Sportsbibelen har derfor bestemt seg for å satse på nye områder!

Poker er virkelig i vinden om dagen. Ikke den tradisjonelle pokeren vi kjenner med store turneringer og masse mennesker, det er naturligvis også satt på pause, men poker på mobil og nettbrett.

Det har Sportsbibelen valgt å bli en del av, og vi er glade for å kunne tilby dere mange gode kampanjer fremover via den populære appen Pokio.

Last ned Pokio og spill med oss i dag!

Med Pokio på mobilen eller nettbrettet kan du spille mot venner og andre spillere hjemme fra din egen sofakrok. Det er like enkelt som det er gøy, alt du trenger å gjøre er å laste ned appen via denne lenken, følge instruksjonene og sette i gang.

Registrerer du deg som ny spiller i dag kan du i løpet av den neste uken være med å kjempe om over 30 000 kroner i kampanjer, mange av de eksklusive for nye spillere!

Allerede søndag kveld kommer den første muligheten. Da kan du spille en turnering, helt gratis, og være med å kjempe om en premiepott på €500, nesten 6000 kroner. Turneringen starter klokken 18:30.

Installer Pokio (for mobil og nettbrett)

Gruppe-ID for Sportsbibelen er: 101010
Om du ikke legges til i vår gruppe automatisk bruker du denne koden, eller søker på Sportsbibelen under fanen Club –> Join.

Apple-brukere må installere Pokio-appen via en app som heter TestFlight. Android-brukere slipper dette, men må tillate installasjon fra ukjente kilder i sine instillinger.
Følg linken over, så forklares stegene underveis.

POKERFEST: Bli med å spill poker med oss, og se hvem som får tak i flest sjetonger!

Egen turnering kun for Sporsbibelens medlemmer

Onsdag kveld klokken 21:00 har vi satt opp en egen turnering kun for spillere som er medlem i Sportsbibelens gruppe. Her har vi lagt inn €500 i premiepotten, og det er selvsagt gratis å være med.

Du finner turneringen i Pokio-appen ved å velge Play i menyen i bunnen av skjermen, deretter fanen MTT øverst. Turneringen har navnet Sportsbibelen Freeroll. Alle nye spillere som registrerer seg vil få kreditert en billett til turneringen, som brukes som innkjøp.

Det vil komme mange flere turneringer og andre artige kampanjer fremover, så følg med her på Sportsbibelen for å holde deg oppdatert!

Pokio er en fin anledning til å utfordre det faste pokerlaget ditt og andre venner til å møtes ved den virtuelle filten nå som det oppfordres til å holde seg mest mulig hjemme. Lykke til!

POKERGLEDE: Gerard Pique og Arturo Vidal er fotballspillere til vanlig, men møtes gjerne som konkurrenter ved pokerbordet når anledningen byr seg.