SNAKKER MED PRESSEN: Mushaga Bakenga.

Slik gikk det i Bakengas debut for sin nye klubb

18. september 2021

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Mushaga Bakenga fikk sine første minutter for Tokushima Vortis i japansk J-liga da han kom inn i det 62. minutt i 1-3-tapet for serieleder Kawasaki Frontale.

Bakenga skiftet til japansk fotball i august, men debuten har latt vente på seg.

Tokushima Vortis hadde ikke scoret på de fem siste kampene i serien før møtet med topplaget. Mot Kawasaki Frontale kom de under ti minutter før pause da bortelagets Kei Chinen scoret på straffe. Kazunari Ichimi utlignet til 1-1 og scoret sitt lags første på lang til I 2. omgang la Yasoto Wakisaki og Kei Chinen sitt andre til oppskriftsmessig 3-1-seier.

Bakenga fikk en god sjanse til å score helt på tampen av oppgjøret, men lyktes ikke.

Tokushima Vortis har bare tre lag bak seg på tabellen og ligger på nedrykksplass.

MÅLTYV: Mushaga Bakenga for Odd.