GLIMT: Kasper Junker og Ulrik Saltnes på Aspmyra.

ACTION: Slik gikk debuten for Kasper Junker i sin nye klubb

5. mai 2021

Fotball

Kasper Junker sendte Urawa Red Diamonds i ledelsen da han debuterte med 3-3 i cupkampen mot Kashiwa Reysol i japansk fotball onsdag.

En drøy måned er gått siden fjorårets toppscorer i Eliteserien forlot Bodø/Glimt og skrev under for det japanske topplaget.

Tirsdag kom debuten i den japanske cupen, og der slo Junker til nesten umiddelbart. Åtte minutter var spilt da han ble frispilt med en stikker på venstresiden av vertenes felt og sendte ballen ned i lengste hjørne.

Junker ble byttet ut i det 58. minuttet, og det var derfra det virkelig begynte å skje ting i kampen. Minuttet senere utlignet brasilianeren Rodrigo Angelotti, og litt senere gjorde samme mann 2-1 på straffe.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

STORSCORER: Kasper Junker gratuleres av lagkameratene i Bodø/Glimt.

3. plass

Taiyo Koga trodde nok at han hadde punktert kampen med 3-1-målet etter 83 minutter, men Urawa-laget hadde en sluttspurt på lager.

Atsuki Ito reduserte til 2-3 ett minutt på overtid, mens også Takahiro Sekine rakk å score før dommeren blåste i fløyta for siste gang. Dermed endte kampen 3-3.

Junkers lag blir dermed liggende på 3.-plassen i sin cuppulje når én kamp gjenstår av gruppespillet. Laget har mulighet til å ta seg videre med seier over Yokohama FC i siste kamp.

PÅ TRENINGSLEIR: Bodø/Glimt-spissen Kasper Junker (med mobilen i hånden).