SNAKKER MED PRESSEN: Per-Mathias Høgmo. Her under tiden som trener for Fredrikstad.

Slik gikk debuten for Høgmo i sin nye klubb

4. juli 2021

Per-Mathias Høgmo fikk en perfekt start i trenercomebacket. Søndag ledet han Häcken opp fra sisteplassen med 2-1-seier over AIK i Allsvenskan.

To kjappe mål av Patrik Wålemark og Ali Youssef helt i starten av 2. omgang banet vei for tre svært viktige Häcken-poeng. AIK reduserte ved Bojan Radulovic mot slutten av kampen.

– Det er fantastisk. Alt føles bra, sa matchvinner Youssef til Discovery.

Høgmo ble hentet til et Häcken-lag i krise i midten av juni. En pause i svensk fotball ga ham noen uker til å jobbe med sine nye spillere før første kamp. Trenerjobben er 61-åringens første siden han trente Fredrikstad i 2. divisjon i 2017/18-sesongen.

Søndagens seier tok Göteborg-klubben opp i ni poeng etter like mange kamper. Häcken startet dagen som jumbolag på tabellen, men er nå på en foreløpig 12.-plass. AIK er nummer fem med sine 14 poeng.