NEDE MED SKADE: Chelsea-angriperen Timo Werner.

Skadekrise for Chelsea: To stjerner ut med skade

20. oktober 2021

Fotball

Chelsea var aldri truet i oppgjøret mot Malmö onsdag og kjørte over de svenske gjestene med 4-0. Både Romelu Lukaku og Timo Werner måtte av med skade i kampen.

Det var en tøff oppgave som ventet Jo Inge Berget og lagkameratene i Malmö borte mot de regjerende mesterne Chelsea.

Og hjemmelaget fra London hadde ingen problemer med å innkassere en komfortabel seier. Etter ni minutter var Andreas Christensen igjen i feltet etter en dødball, og på innlegg fra stopperkollega Thiago Silva satte han beinet på ballen som gikk i en bue over Malmö-keeper Johan Dahlin og i mål.

Ikke lenge etter fikk Chelsea straffe. Lasse Nielsen felte Romelu Lukaku på vei gjennom. Straffespesialist Jorginho satte den sikkert i mål. Innbytter Kai Havertz chippet inn 3-0 tidlig i 2. omgang før Jorginho igjen scoret fra straffemerket.

Etter straffesituasjonen måtte Lukaku byttes ut med skade. Men skadekrisen var ikke over med det, for like før pause måtte også Timo Werner ut med det som så ut som en strekkskade.

Dermed ble det en dyr seier for Chelsea som mistet sine to superspisser i seieren.