DEPPER: Barcelona-spillerne Gerard Piqué, Yusuf Demir og Philippe Coutinho.

Sjokktap for Barcelona i Champions League

29. september 2021

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Bayern München fortsetter å herje i mesterligaen og vant 5-0 over Dinamo Kiev, mens Barcelona er i dyp krise etter 0-3-tapet mot Benfica.

Ronald Koemans lag fikk juling av Bayern på hjemmebane i åpningskampen og tapte med samme sifre da laget gjestet Lisboa onsdag. Det var Benficas første seier over Barcelona på 60 år.

Darwin Nuñez scoret før det var spilt tre minutter på Estádio da Luz og gikk av banen som tomålsscorer. Rafa Silva scoret også for hjemmelaget.

Barcelona noterte ikke et eneste skudd på mål og står etter to mesterligarunder med null poeng og 0-6 i målforskjell.

Samtidig fosser Bayern München videre. Robert Lewandowski scoret to ganger den første halvtimen mot Dinamo Kiev, mens Serge Gnabry, Leroy Sané og innbytter Eric Maxim Choupo-Moting scoret etter pause.

Bayern står med full pott og 8-0 i mål.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!