SJEF: Diego Simeone på sidelinjen.

Sjokktap for Atlético Madrid

24. januar 2020

Atlético Madrid ble ydmyket og utslått av den spanske cupen da Cultural y Deportiva Leonesa fra nivå tre vant 2-1 etter ekstraomganger torsdag.

Barcelona og Real Madrid snublet begge videre i Copa del Rey etter å ha vært ille ute mot lavt rangerte motstandere onsdag, men for serietreeren gikk det galt.

Angel Correa så ut til å ha gjort jobben da han ga toppserielaget ledelsen etter en drøy times spill i León, men Julen Castaneda utlignet i det 83. minutt med et drømmetreff av et volleyskudd som tvang fram ekstraomganger.

I det 108. minutt scoret Sergio Benito målet som sendte Atlético hodestups ut av cupen allerede i 16-delsfinalen. Han avsluttet en giftig kontring.

SOLID: Atlético Madrids Thomas Partey.

Flere

Også Celta, Betis og Eibar røk ut av cupen torsdag.

Celta tapte 1-2 for MIrandés, også det etter ekstraomganger. Danske Pione Sisto utlignet til 1-1 for Celta i det 75. minutt, men i ekstraomgangene ble Rafinha utvist, og mot ti Celta-spillere ble Antonio Sanchez matchvinner.

Betis måte se seg slått av Rayo Vallecano etter straffesparkkonkurranse. Det ble 4-2 etter 2-2 i selve kampen. Eibar tapte 1-3 for Badajoz, mens nestjumbo Leganés var eneste toppserielag som tok seg videre da de fem siste kampene i cuprunden ble spilt. Det skjedde med 1-0-seier over Ebro.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

LEDER: Atlético Madrid-manager Diego Simeone på sidelinjen.