CHELSEA: Manager Mauricio Pochettino.

Sa nei: Chelsea lokket meg med signert trøye og lukrativ kontrakt

Pål Magnus Tømmervold

14. mai 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leicester-stjernen Wout Faes, som nylig og sammen med lagkompisene kronet sesongen med opprykk til Premier League, forteller i et intervju med The Telegraph hvordan Chelsea forsøkte å få ham inn portene på Stamford Bridge.

Både gaver og penger ble angivelig brukt i jakten på å få Faes til Londons vestkant på permanent basis. Istedenfor skrev midtstopperen etter hvert under for Leicester, etter å ha imponert for franske Reims.

LES OGSÅ: Rosenborg-spiller klar for ny Eliteserie-klubb

På tross av at Leicester rykket ned fra Premier League for ett år siden, valgte Faes å bli med revene på veien tilbake til det gjeveste selskapet på balløya.

Allerede som tenåring var Faes ønsket av Chelsea.

På denne tiden tilhørte belgieren Anderlecht-akademiet, uten at det stanset The Blues fra å prøve å sjarmere dagens Leicester-spiller.

– De sendte en signert David Luiz-drakt. Om jeg hadde dratt dit, kunne jeg ha tjent mye penger, men det var ikke viktig. Jeg ville gå den beste skolen og visste at Anderlecht så på meg som et stort talent og ville satse på meg. Jeg angrer ikke, sier Faes i et intervju med The Telegraph, gjengitt av Express.

Test deg selv med quiz rett under!

LES OGSÅ: Mener Bodø/Glimt må kjøpe ny spiller: – Kan ikke stole på ham