TRENER: Glimts Kjetil Knutsen.

Mener Bodø/Glimt må kjøpe ny spiller: – Kan ikke stole på ham

Ole-Jørgen Wiig

10. mai 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Regjerende seriemester Bodø/Glimt har fortsatt i samme spor som i fjor med fem seiere og én uavgjort på de første seks kampene.

I tillegg har deres fremste gullrival, Molde, gått på et par uventede smeller. Sist gikk Molde på et overraskende 3-1-tap mot Sandefjord.

LES OGSÅ: Carragher navngir manageren Liverpool burde valgt foran Slot

Bodø/Glimt røk riktignok ut av cupen mot Lillestrøm, men det venter likevel et hektisk program for de helgule fremover.

Til sommeren venter ny sjanse i Europa – men Avisa Nordland-podkasten «Studio Glimt» peker på usikkerhet rundt spissplassen. Runar Espesjord trøbler med skade og Oscar Kapskarsmo har ikke overbevist som Glimt-spiss når han først har fått sjansen.

Derfor tror tidligere Glimt-spiller Trond Olsen at klubben vil forsøke å signere en ny spiss i sommer.

– Det er fordi de trenger en som tirrer, plager og får Høgh til å kjenne litt på presset. Du kan dessverre ikke stole på Espejord med den kroppen han har. Det er det som er ankepunktet. Han har kommet tilbake fra skade, for så å bli skadet på nytt. Det har vært gjennomgangsmelodien hans i Bodø/Glimt, sier Olsen til Avisa Nordland-podkasten «Studio Glimt».

– Han er en bra spiller når han kommer seg i form og får vært skadefri over litt tid. Dessverre skjer det altfor ofte at det faller tilbake på nye skader. Han har vel bare kontrakt ut dette året også. At det kommer ny spiss inn i sommer, det ser jeg ikke på som unaturlig, sier Olsen.

Nyervervelsen Kasper Høgh startet Glimt-livet som langtidsskadet, men dansken får stadig flere minutter på banen.

LES OGSÅ: Guardiola med spådom: Dette landet vinner EM