PROFIL: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Rosenborg-spiller: – Jeg drømmer om å spille for Liverpool

Redaksjonen

1. oktober 2022

EliteserienFotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Casper Tengstedt har tatt Eliteserien med storm denne sensommeren og høsten.

Dansken kom fra Horsens 1. august og har allerede notert seg for tosifret antall målpoeng.

For en drøy måned siden fortalte han til TV 2 om hvilken klubb han drømmer om å spille for.

– Det jeg håper og drømmer om er å spille i Liverpool en dag, men det er selvfølgelig et godt stykke fram i tid. Det er en av de største klubbene i verden, men det har alltid vært min drøm. Men akkurat nå fokuserer jeg på Rosenborg og jeg er veldig glad for å være her.

LES OGSÅ: Bekreftet: Her spiller Meling neste sesong

22-åringen har allerede et år som utenlandsproff, i Tyskland, under beltet, men returnerte fort til Danmark fra Nürnberg.

Nå vil han markere seg mer enn en viss annen danske på Lerkendal.

– Jeg vil score like mange mål som Bendtner gjorde. Jeg kan godt være gøyal og ha et smil om munnen, men jeg tror ikke jeg er like vill som Bendtner utenfor banen. Men jeg håper at jeg kan bidra med mål og målgivende på den måten han gjorde.

Bendtner hadde som kjent relativt stor suksess i Premier League selv. Da i Arsenal.

LES OGSÅ: Brann-spiller (27) legger opp: – Helt håpløst

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Casper Tengstedt (@caspertengstedt)

Sett denne?

LES OGSÅ: Vil tilbake på landslaget etter syv år utenfor: – Et mål jeg har