FORTVILER: Cristiano Ronaldo for Portugal.

Ronaldo kastet kapteinsbindet i sinne

28. mars 2021

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Frustrasjonen tok overhånd da Cristiano Ronaldo følte seg snytt for en overtidsscoring i Portugals 2-2-kamp mot Serbia lørdag.

Tre minutter på overtid ropte Ronaldo og resten av Portugal-laget på dommeren. Da hadde Juventus-stjernen akkurat sendt en ball mot mål, men den ble tilsynelatende klarert i siste øyeblikk.

Ronaldo mente ballen hadde vært over streken. Illsint kastet han kapteinsbindet og gestikulerte mot dommeren. Episoden skjedde i kampens siste sekunder.

Reprisene viste at det var utrolig nære, men dommeren ga ikke gjestene det avgjørende målet. Dermed endte kampen 2-2.

Jota-dobbel

Tidligere i oppgjøret hadde Diogo Jota gitt Portugal 2-0 til pause. Bortelaget tok ledelsen allerede etter elleve minutter da et fint Bernardo Silva-innlegg fant hodet til Jota.

Liverpool-spilleren var igjen på farten i det 36. minutt. Arsenal-back Cédric Soares slo et flott innlegg, og Jota møtte igjen ballen med hodet og doblet forspranget.

Etter pause våknet Serbia. Det tok bare sekunder før Aleksandar Mitrovic headet vertene tilbake i kampen.

Flott kontring

Serbia viste deretter klasse etter en times spill. Filip Kostic omsatte en gnistrende kontring i scoring.

Så kom det noen dramatiske overtidsminutter. Først fikk hjemmelagets Nikola Milenkovic rødt kort, og helt i sluttsekundene kom Ronaldo-situasjonen som vil bli diskutert de neste dagene.

Portugal møter Luxembourg borte kommende uke, mens Serbia skal spille mot Aserbajdsjan.