PROFIL: Norges landslagsspiller Haitam Aleesami.

Røk ut av cupen med 10 mann

8. januar 2020

Haitam Aleesami og hans Amiens spilte i undertall i over en omgang og måtte se Lille vinne 2-0 i kvartfinalen i den franske ligacupen onsdag.

Aleesami spilte venstre kant i en 3-4-3-formasjon for et Amiens-lag som innledet kampen meget bra, men det ble vanskelig da midtbanespiller Bongani Zungu ble utvist med sitt annet gule kort i det 38. minutt.

Det var målløst til pause, men mål av Luiz Araujo i det 50. minutt og av Victor Osimhen åtte minutter senere avgjorde for Lille, som også hadde to stolpetreff i 2. omgang.

Lille er dermed i torsdagens semifinaletrekning sammen med Paris Saint-Germain, Lyon og Reims.

Paris Saint-Germain knuste Saint-Étienne 6-1 med hattrick av Mauro Icardi, ett mål hver av Neymar og Kylian Mbappé og et komisk selvmål av keeper Jerry Moulin i en situasjon der tre gjestespillere var sist på ballen. Saint-Étiennes Wesley Fofana ble utvist på 1-0 etter en halvtime.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

PROFIL: Haitam Aleesami med det norske landslaget.

Cabaye-mål

Tidligere PSG-spiller Yohan Cabaye scoret Saint-Étiennes trøstemål på keeperreturen etter sitt eget straffespark.

PSG-trener Thomas Tuchel toppet laget mot et skaderedusert Saint-Étienne. Både Icardi, Neymar, Mbappé og Angel Di Maria startet.

Lyon slo Brest 3-1 med mål av Moussa Dembélé, Houssem Aouar og Jean Lucas, mens Remis slo ut tittelforsvarer Strasbourg på straffespark etter en 2-2-kamp tirsdag.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!