FOR PSG: Den franske stjernespilleren Kylian Mbappé.

– Real Madrid vil hente Premier League-stjerne etter at Mbappé-overgangen gikk i vasken

Redaksjonen

25. mai 2022

FotballLa LigaPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kylian Mbappé (23) virket lenge så godt som klar for Real Madrid, men etter at den franske angriperen bestemte seg for å bli værende i Paris Saint-Germain må Real Madrid se seg om etter andre alternativer.

Nye rapporter vil ha det til at det spanske hovedstadslaget nå har vendt blikket mot Manchester City-stjernen Raheem Sterling (27).

Sterling har kun ett år igjen av kontrakten sin med den ferske Premier League-mesteren, og foreløpig har partene ikke kommet til enighet om en forlengelse. Dermed kan Manchester City bli tvunget til å selge 27-åringen allerede i sommer for å ikke risikere å miste ham gratis om tolv måneder.

Det blir videre hevdet at Sterling ikke var med i paraden da resten av Manchester City-laget feiret Premier League-mesterskapet denne uken.

Tilbake i 2020 uttalte Sterling seg om en potensiell overgang til nettopp Real Madrid.

– Akkurat nå er jeg lykkelig i Manchester City, men jeg må si at Real Madrid er en fantastisk klubb. Når du ser den hvite drakten, vet du at det er snakk om en massiv klubb. Jeg respekterer kontrakten min med City, men Real Madrid er en utrolig klubb, sa Sterling den gangen ifølge The Express.

LES OGSÅ: Skjelbreds reaksjon gjorde at han ble sendt rett av treningen: – F**n, hva har jeg gjort nå

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]