KAPTEIN: Cristiano Ronaldo for Portugal.

Portugal-stjernene i rute før EM. Knusende seier i generalprøven

9. juni 2021

Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes og Joao Cancelo viste at de er i slag før EM sparkes i gang.

Onsdag kveld ble det 4-0-seier i generalprøven mot Israel.

Fernandes scoret kampens første mål etter 41 minutter etter et flott angrep. João Cancelo fant United-stjernen som hadde løpt seg ledig i feltet. Fernandes avsluttet hardt langs bakken på direkten fra omkring elleve meter.

Like etter fikk Ronaldo sin scoring på kontring. Fra skrått hold avsluttet Juventus-angriperen via keeper og i mål.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

VANT EM 2016: Cristiano Ronaldo (med pokalen) og Portugal.

Gode

I andre omgang fullførte Cancelo en god kamp med å bøye inn 3-0 fra sin høyrebackposisjon.

En kamp hvor Portugal hadde god kontroll fra start til mål. ble avsluttet med et praktmål av Fernandes. Fra like utenfor 16-meteren skjøt han hardt og presist helt oppe i det venstre krysset.

EM starter fredag med kamp mellom Italia og Tyrkia i Roma. For Portugals del er første kamp mot Ungarn 15. juni. Deretter venter storlagene Tyskland og Frankrike.

FEIRER: Frankrike samles etter mål mot Bulgaria.