FOR HAMKAM: Marcus Pedersen i 2020.

Pedersen med ny scoring og målgivende

15. april 2021

Marcus Pedersen (30) noterte seg for en scoring og en assist da hans Ankaraspor spilte 2-2 mot Altay i tyrkisk 1. divisjon torsdag.

Pedersen var nest sist da Ankaraspor tok ledelsen etter ni minutter. Altay utlignet etter 25 minutter, og etter pause var Pedersen på plass igjen. Denne gangen var han sist på ballen, men 2-1-ledelsen ble utlignet ti minutter før slutt.

Ankaraspor sliter i bunnen av tabellen i Tyrkias nest øverste serie med åtte poeng bak trygg plass når fire kamper gjenstår.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Nytt eventyr

Pedersen, som forrige sesong spilte i sin moderklubb HamKam, har scoret fem mål siden overgangen til Tyrkia. Han ble klar for klubben i slutten av januar, og den første scoringen kom allerede i debuten.

Ankaraspor er Pedersens fjerde klubb i utlandet. Han har tidligere forsøkt lykken i Vitesse (Nederland), OB (Danmark) og Barnsley (England).

INTERVJUES: Marcus Pedersen i pressesonen.