FOTBALLEKSPERT: Tidligere Premier League-spiss Michael Owen.

Owen «gir opp» Man United-spiller: – Han må erstattes!

Redaksjonen

3. november 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United ser ut til å få en bedre sesong enn de fryktet etter den grusomme sesongåpningen.

Flere hevder at Erik ten Hags mannskap kan blande seg inn i topp fire dersom de gjør noen gode signeringer i vinter. Spesielt offensivt kan Old Trafford-klubben trenge noen forsterkninger.

Tidligere Manchester United-spiss Michael Owen mener laget trenger offensive forsterkninger.

LES OGSÅ:Molde-profil trodde han skulle spille for et annet Eliteserie-lag i høst

Én ting er at ten Hag virker lite villig til å bruke Cristiano Ronaldo. En annen som Owen mener må erstattes er Anthony Martial.

– Ronaldo blir åpenbart ikke yngre og kommer ikke til å være der de neste årene. Det kan være hans siste sesong og man lurer i det hele tatt på hvor målene skal komme fra? Marcus Rashford har alltid scoret en del, men er ingen utpreget målscorer, sier Owen ifølge britisk presse.

– Martial har fått mange sjanser over lang tid. Han har aldri vært særlig produktiv. Jeg mener at med tanke på å score mål så må United adressere dette problemet.

Martial har ikke spilt spesielt mye for United den siste tiden. Hans målsnitt i klubben ligger cirka en scoring per tredje kamp. Hans beste sesong var under Ole Gunnar Solskjær i 2019/20. Da noterte han seg for 23 mål på 48 kamper.

Owen mener klubben må lete etter den «nye Rooney», det vil si en ung spiss rundt 20 år som kan score mål for klubben i mange år fremover.

LES OGSÅ: Mener Solbakken gjorde en feil da han ikke signerte Eliteserie-stjernen

I REGNET: Manchester United-spissen Anthony Martial.