BETENKT: Ståle Solbakken fra tiden i FC København.

Mener Solbakken gjorde en feil da han ikke signerte Eliteserie-stjernen

Redaksjonen

3. november 2022

EliteserienFotballJa Vi Elsker Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, roser Ståle Solbakken opp i skyene, men mener at den nåværende landslagssjefen gjorde en bommert da han ikke signerte spilleren som fort kunne ha blitt en stor suksess i FC København.

Spilleren Berntsen sikter til er Kristoffer Zachariassen (28) som til daglig spiller i den ungarske storklubben Ferencváros. Midtbanespilleren har tilbrakt halvannet år i Ungarn etter at han forlot Norge og Rosenborg.

Til Sportsbibelen-podkasten «Ja vi elsker fotball», skryter Berntsen hemningsløst av Zachariassen – og sier han kunne blitt en stor spiller i FC København, men en overgang ble det – dessverre – aldri noe av.

– Han tok nivået fra første sekund i Sarpsborg 08. Hver gang vi møtte et lag som var bedre enn oss så brukte han ti minutter og så tok han det nivået, forteller Berntsen.

– Jeg har spilt tre år sammen med Ståle Solbakken, jeg har ringt ham om én spiller da han var trener i FCK, og jeg mener den dag i dag at han gjorde en feil ved å ikke kjøpe Zachariassen fra oss, sier han.

– Han var god nok til å spille på det nivået. Han står aldri over en kamp eller trening, skryter Berntsen videre.

HØR HELE EPISODEN MED BERNTSEN HER!

LES OGSÅ: Rekdal mener han er bedre enn Knutsen på spesielt én ting