FRA GODSET TIL ARSENAL: Landslagstjernen Martin Ødegaard.

Ødegaard: Dette var den beste jeg spilte med i Godset

Redaksjonen

16. mai 2023

Fotball

Forteller i intervju.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er snart ti år siden en purung Martin Ødegaard debuterte for Strømsgodset i Eliteserien.

Allerede fra første sekund så man et talent helt utenom det vanlige og etter relativt kort tid i Norge ble han som kjent hentet til Real Madrid.

LES OGSÅ: Bekrefter at tidligere Rosenborg-profil er ferdig i klubben

For tiden nyter han stor tillit i Premier League og er kaptein på et Arsenal-lag som har en av sine beste sesonger på lang, lang tid.

Tidligere i år fikk han flere kjappe spørsmål av Drammens Tidende og i en TikTok-video kunne man blant annet se han svare på hvem som var den beste spilleren han spilte med i Godset.

Svaret? Mohammed Abu.

Ghanesiske Abu var lenge en viktig brikke på Marienlyst og var flere perioder i Strømsgodset. Han spilte på midtbanen sammen med Ødegaard og var en skikkelig ballvinner.

Abu var lenge eid av Manchester City og har også spilt i Vålerenga.

Ødegaard fikk også spørsmål om hvem som var den artigste spilleren han har spilt med.

– Martin Rønning Ovenstad.

LES OGSÅ: Neville og Carragher samstemte: Denne klubben klarer IKKE topp 4

Under ser du TikTik-videoen til DT.

@drammens.tidende Hva er Martin Ødegaard god på, annet enn fotball? Drammens Tidende møtte Arsenal-kapteinen i London for et eksklusivt intervju i februar. Les det på dt.no!⚽️ Tore Sandberg, Beate Oma Dahle / NTB, Martin Meissner / AP / NTB, Heiko Junge / NTB, Quad Productions, Paramount Pictures, Filmlance International AB / Nimbus Film Productions #martinødegaard #arsenalfc #arsenal #premierleague #gunners #gooners #fotball #strømsgodset ♬ original sound – Drammens Tidende