FORTVILER: Real Madrid-angriperen Vinicius Junior.

Nytt pinlig tap for Real Madrid

1. desember 2020

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Martin Ødegaard og hans Real Madrid fikk det aldri til å svinge mot Shakhtar Donetsk, som til slutt vant 2-0 i mesterligaen tirsdag.

Brasilianske Dentinho scoret kampens første mål etter 57 minutter før Manor Solomon banket inn et knallhardt skudd fra utenfor 16-meteren. Med det tok vertene sin andre seier over Real Madrid og tok over 2.-plassen i gruppa fra de hvitkledde.

Ødegaard var tilbake på Real Madrid-midtbanen fra start for tredje gang på de fire siste kampene. I sin andre mesterligakamp fra start utgjorde han en midtbanetrio med Toni Kroos og Luka Modric.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Ødegaard ut

Etter 76 minutter var det over da han ble erstattet av Isco. Ødegaard spilte en god første omgang, men slet, med resten av Real Madrid-laget, etter pause.

Real Madrid måtte klare seg uten spillere som Dani Carvajal, Luka Jovic, Sergio Ramos, Federico Valverde, Eden Hazard og Alvaro Odriozola.

Real Madrid har røket ut av åttedelsfinalen i mesterligaen de to siste sesongene. Siste kamp for hovedstadsklubben er mot gruppeleder Borussia Mönchengladbach.

I BORTEDRAKTEN: Real Madrids Martin Ødegaard.