LANDSLAGET 2018: Nede fra v. Stefan Johansen, Omar Elabdellaoui, Mohamed Elyounoussi, Håvard Nordtveit, Tarik Elyounoussi. Bak fra. Haitam Aleesami, Markus Henriksen, Sigurd Rosted, Rune Almenning Jarstein, Ola Kamara og Ole Kristian Selnæs.

Norsk utenlandsproff til topps på toppscorerlisten i ligaen

16. september 2021

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ola Kamara scoret sitt 14., 15. og 16. mål for sesongen da DC United tok en komfortabel 3-0-seier over Chicago Fire i MLS natt til torsdag.

Med det passerte nordmannen Seattle Sounders Raul Ruidiaz (14 mål) i kampen om å bli toppscorer i den nordamerikanske ligaen. DC United og Sounders har spilt henholdsvis 24 og 23 av grunnseriens 34 kamper.

Kamaras første scoring kom fra straffemerket allerede åtte minutter ut i kampen. Kamara sikret selv straffen da han ble hindret fra å forlenge en gjennombruddspasning godt inne i feltet. Straffen satte han trygt i nettet.

Han satte nok en straffe i det 35. minutt, før han fullførte hat tricket ved å heade ballen forbi keeper like før pause.

DC United er inne i en god periode i MLS med seks seiere de siste sju kampene. Det har tatt de opp på 5.-plass i Eastern Conference. Topp sju får plass i sluttspillet.

NORSK UTENLANDSPROFF: Ola Kamara.